Vágólapra másolva!
Nicklas Bendtner talán a futballvilág legnagyobb botrányhőse. A dán támadó jelenleg is 50 napos börtönbüntetését tölti, mivel szeptemberben eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát. Barátnője, a szépséges Philine Roepstorff kitartóan várja haza az Arsenal egykori klasszisát. Szerelmét bizonyítva kiposztolt az Instagramra egy képet a nyakát díszítő Bendtner-tetoválásról.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

L O R D

P H I L I N E P I (@philineroepstorff) által megosztott bejegyzés,

A 31 éves támadóra még Angliában aggatták rá a „Lord" becenevet, majd 2015-ben hivatalosan is megkapta ezt a rangot, amikor a SE Og Hor nevű újság egy 30 négyzetcentiméteres telket vásárolt neki Skóciában, amelynek az ura hivatalosan is Lord Bendtner lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Real jungle fever @azuliktulum

P H I L I N E P I (@philineroepstorff) által megosztott bejegyzés,

A taxist összeverő futballsztár egy bárónő fejét is el tudta csavarni

Nicklas Bendtner hamarosan megkezdi 50 napos börtönbüntetését, miután eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát. A dán támadó közelében sincs a futballvilág legkiválóbb csillagainak, de ha kiosztanák az év botrányhőse díjat, toronymagas esélyes lenne. A 30 éves csatár pályafutása során volt már gólkirály, szerzett csodálatos gólokat, lőtt mesterhármast a Bajnokok Ligájában, a többség mégis úgy tartja számon, mint egy közepes tehetséget, aki csak a balhéival tud a címlapokra kerülni.