Nem követett el szexuális zaklatást az angol focilegenda

Paul Gascoigne angol volt válogatott labdarúgó
Former England footballer Paul Gascoigne leaves Stevenage Magistrates Court, north of London, on August 5, 2013. Troubled former England football star Paul Gascoigne was fined after pleading guilty Monday to common assault and drunk and disorderly behaviour at a railway station. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
Vágólapra másolva!
Első fokon nem találta bűnösnek egy angliai bíróság a korábbi válogatott futballistát, Paul Gascoigne-t, akinek szexuális zaklatás vádjával kellett megjelennie a tárgyaláson.

Gascoigne-t augusztus 20-án a durhami állomáson vették őrizetbe, miután egy nő arról tájékoztatta a vasúti rendőrséget, hogy a korábbi 57-szeres válogatott játékos durva stílusban zaklatta őt. A december 11-én Peterlee-ben megtartott tárgyaláson a bíróság nem találta bűnösnek az ex-focistát, viszont továbbküldte az ügyet a teeside-i királyi bíróságra.

A Mirror beszámolója szerint a korábban számos drog- és alkoholelvonó-kúrát megjárt legendás focista ezúttal jó formában volt, olyannyira, hogy a tárgyalóteremből távozva egy nő még egy szelfit is kért tőle.