Az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor SMS-ben dobta barátnőjét

LIU Shaolin Sándor, téli olimpia, 02.22., csütörtök
Liu Shaolin Sándor, és barátnője, a brit Elise Christie
Vágólapra másolva!
A háromszoros világbajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, Elise Christie állítja, magyar szereleme, az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor SMS-ben szakított vele – írja a borsonline.

Kellemetlen dolgokat állít korábbi barátnője a váltóban Magyarország első téli olimpiai aranyát begyűjtő, rövid pályás gyorskoris Liu Shaolinról. A Pjongcsangban esélyesként induló, de végül mindhárom számában leszereplő Elise szerint a magyar sportoló üzenetben szakított vele júliusban.

Liu Shaolin Sándor és a brit Elise Christie Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

„Egy sms-t küldött, hogy vége. A legfőbb támaszom elhagyott. Liu a fellegekben járt, nem tudott mit kezdeni a kudarcélményemmel – mesélte a Daily Mailnek a skót gyorskorcsolyázó, aki élete legrosszabb évének nevezte 2018-at. – Mindent feláldoztam a sikeres olimpiai szereplésért, a szeretteimet is háttérbe szorítottam, a rengeteg munkám mégsem fizetődött ki. A bokasérülésem lassabban javult, egy autósofőr csalódást keltő senkinek nevezett, a barátom elhagyott, az apám rákos lett, így nem láttam tovább értelmét a korizásnak. Három hónapig úgy volt, abbahagyom.”

Christie-t rajongóinak támogatása segítette át a nehézségeken, és habár már nincs meg benne a mindenáron győzni akarás, a 2022-es pekingi olimpián újra megpróbál aranyat szerezni.

A Borsnak Liu Shaolint nem sikerült megszólaltatnia, de azt megtudták, hogy Salt Lake Cityben és Calgaryban szintén Világkupa-eseményeken már találkoztak Elise-szel, átbeszélték a problémákat, és nincs köztük harag.