Már 13 éve, hogy Ronaldinho elvarázsolta a Real Madrid közönségét

- Square Horizontal
Real Madrid's Michel Salgado (L) vies with Barcelona's Ronaldinho (R) during their Spanish League football match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, 19 November, 2005. AFP PHOTO JAVIER SORIANO (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Napra pontosan 13 éve, 2005. november 19-én a Barcelona 3-0-ra verte a Real Madridot a Bernabéu-stadionban. A két gólt szerző Ronaldinhót állva tapsolta a madridi közönség.

„Nagyon érzelemdús pillanatok voltak számomra. Soha nem felejtem el, hiszen az ellenfél szurkolói nem túl gyakran tapsolják meg az embert. Az ilyesmire nem nagyon számít az ember. Nem tudtam, hogy hasonló korábban csak Maradonával fordult elő" - mondta Ronaldinho élete egyik legjobb mérkőzése után, amelyen rajta kívül még Samuel Eto'o talált be.

Ronaldinho legnagyobb sikereit a Barcelonánál érte el, ahol spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes volt. 2005-ben Aranylabdát nyert. Miután elhagyta a katalánokat, játszott a Milánban, majd visszatért Brazíliába. A futballtól 2018. január 16-án vonult vissza.