Vágólapra másolva!
A TV2-n hamarosan induló új műsor, a Ninja Warrior óriásplakátján feszít a Budaörs labdarúgó csapatának kapitánya. Tányéros Ádám az NBII-es foci mellett személyi edzőként is dolgozik, a fitnesz megszállottja - írja a Bors Online.

Tányéros Ádám az egyik versenyzője, és egyben reklámarca a hamarosan adásba kerülő műsornak, amelynek az a lényege, hogy egy gigantikus akadálypályán kell végigmenniük a versenyzőknek. Fordulóról fordulóra változnak a feladatok, a végén pedig kiderül, avathat-e Magyarország ninját.

Húszéves kora óta egyre megszállottabban foglalkozik a fitnesszel. A vékonyka fiúból egy tökéletes testalkatú férfivá érett, amit hatévnyi kőkemény munkának és szigorú diétának köszönhet. Munkáját nem csak a Ninja Warrior-részvétellel ünnepelhette, de több mint két éve Németh Dorottya fitneszvilágbajnok kollégájaként dolgozik edzőként, plusz Lazar Angelov fitneszguru bemutatta saját közösségi oldalán. A tökéletes testalkatnak azonban ára van.

– Nem az edzések jelentik a gondot, hanem az, hogy úgy kell a testzsírszázalékomra figyelni, hogy közben a futball az első – meséli Ádám. – Ha az ember csökkenti a szénhidrátbevitelt, akkor leszálkásodik, de nem bír végig egy futballmeccset. Vagyis egyensúlyoznom kell. Az, hogy a formám megmaradjon, belső igény, plusz személyi edzőként csak akkor vagyok hiteles, ha meg tudom magamon valósítani, amiről beszélek - mondta a Bors Online-nak.