Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém szombaton a Barcelona otthonában lép pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, ám Nagy László kézsérülése miatt nem játszhat volt csapata ellen, amelyben 12 évet töltött. Erről kérdezte egy spanyol lap.

"Négy évvel azután, hogy elhagytam a csapatot, nagyon szerettem volna ismét pályára lépni a Palauban, még ha egy másik csapat mezében is. Biztos, hogy van még bennem néhány szezon, de nem biztos, hogy még egyszer visszatérhetek ide,

- kezdte a Mundo Deportivónak Nagy László, aki ennek ellenére ott lesz a katalánok legendás csarnokában, de csak nézőként.

Nagy László még a Barcelona játékosaként Forrás: MTI/EPA/Andreu Dalmau

Arra a kérdésre, hogy mit jelent neki a Barcelona, a magyar válogatott jobbátlövő így felelt: "A Barcának köszönhetem, hogy az vagyok, aki. Ez most is így gondolom és akkor is így gondoltam, amikor elhagytam a csapatot. Mindent megtanultam a Barcelonánál a kézilabdáról és

Hatalmas élmény volt 12 évig ehhez a klubhoz tartozni, és nem mint egy külföldi játékos, hanem, mint a család egyik tagja. Sokan kérdezik, hogy miért több a Barca egy klubnál, de ezt nem lehet elmagyarázni, csak az érzi, aki itt tölti a mindennapjait."

Játszott már azóta a Barca ellen, de nem a Palauban Forrás: MTI/EPA/DPA/Marius Becker

Nagy László elmondta, hogy az egész barcelonai élet hiányzik neki. "Általában az élet, a barátok, a szokások, az ételek, az emberek, minden. Barcelona a legszebb város a világon, ott a legjobb élni. Ennek ellenére egyelőre nem tervezem, hogy visszatérek, de nagyban függ ez a feleségemtől és a lányomtól is. Most nagyon jól érzem magam Magyarországon, ahol 2019-ig köt szerződés a klubomhoz."

A szombat esti meccsről Nagy úgy nyilatkozott, hogy sok a sérült a Veszprémben, de úgy gondolja, hogy a Kiel elleni győzelem nagy lökést adott a csapatnak. "Nem szabad támadásban labdákat veszítenünk, mert rendívül gyors és hatékony a Barca kontrajátéka. Összességében a Barcelona a meccs esélyese."

Szombaton nem láthatunk Nagy-gólokat Forrás: MTI/EPA/DPA/Marius Becker

A legutóbbi BL-döntőről is kérdezték, amelyet a Veszprém úgy veszített el a Kielcével szemben, hogy 15 perccel a vége előtt még kilenc góllal vezetett.

"Az nemcsak az én karrierem legfájóbb veresége, de

A meccs szombaton 19.15-kor kezdődik.