Vágólapra másolva!
Nehéz felocsúdni a sokkból, amit a Veszprém férfi kézilabda-csapatának Bajnokok Ligája-döntője okozott, hiszen kilencgólos előnyről kapott ki a magyar bajnok. Mikler Roland, a Veszprém kapusa szerint az volt a baj, hogy nem végezték ki a padlón lévő ellenfelet.

"Amikor kicsik voltunk, Imre Vilmos edzőnk mindig azt sulykolta belénk, hogy a döglött oroszlánba is bele kell rúgni még egyet, hogy meggyőződjünk róla, biztosan megdöglött-e?! Mi ezt sajnos nem tettük meg tegnap! Felkelt az oroszlán, és elharapta a torkunkat" - írta a Facebook-oldalán Mikler Roland, a Veszprém kapusa.

A Kielce kapusa megbabonázta a veszprémieket

A büntetőkkel elvesztett finálé óta sokan találgatják, mi romlott el, hogy bukhatta el a negyedórával a vége előtt még kilenc góllal vezető magyar csapat a meccset.

Beszédes arcok Forrás: EPA

"Akkora volt az előnyünk, és annyira jól mentek a dolgok, hogy talán azt gondolhattuk, a következő hibás lövés, a következő hibás védekezés, a következő nem kivédett labda még beleférhet. Aztán sajnos megindult a sz@r a lejtőn, és nem tudtuk megállítani! Szmal teljesen megbabonázott minket, és, ha jól emlékszem az utolsó 13 percben nem tudtunk gólt lőni" - magyarázta Mikler, hozzátéve, kimondhatatlanul sajnálják a történteket, és jólesik nekik, hogy nagyon sokan ilyenkor is mellettük állnak.

Szomorkodásra nincs idő

A kapus azt is megemlítette, hogy nincs idő a szomorkodásra, mivel júniusban a szerbek elleni vb-selejtező következik a válogatott számára. "Minél hamarabb talpra kell állnunk, mert az élet megy tovább, és jönnek az újabb célok, újabb feladatok! Mérhetetlen a fájdalom, és az elkeseredettség, de menni kell tovább, és innentől kezdve csakis a szerbekre kell koncentrálni! Jövőre pedig meglesz a BL-trófea" - fogadkozott Mikler.