Nem múlik a győri kéziseket sújtó átok

Tóth Gabriella; Korsós Dorina; DÍSZTÁRGY eredményhirdetés FOTÓ ÁLTALÁNOS győztes kézilabdázó Közéleti személyiség foglalkozása kupa megcsókol sportoló SZEMÉLY TÁRGY trófea
Győr, 2015. augusztus 29. A győri Korsós Dorina (b) és Tóth Gabriella csókolja meg a kupát a női kézilabda Szuperkupa FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC találkozója végén a győri Audi Arénában 2015. augusztus 29-én. A címvédő Győr nyerte a női kézilabda Magyar Szuperkupát, miután 29-24-re legyőzte a bajnoki aranyérmes FTC csapatát. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Ezúttal Korsós Dorina szenvedett súlyosnak tűnő térdsérülést.

Mi is beszámoltunk már arról, hogy gyanúsan gyakran szakadnak a térdszalagok a győri női kézilabda-csapatnál.

Az elmúlt két szezonban Bódi Bernadett, Tóth Gabriella, Tomori Zsuzsanna, Görbicz Anita, Planéta Szimonetta, Eduarda Amorim, Jelena Grubisic és Kari Aalvik Grimsbö is kidőlt hosszabb-rövidebb időre térdsérülés miatt, és most csatlakozott hozzájuk Korsós Dorina.

Rosszul érkezett a talajra

A válogatott szélső a Budaörs elleni, 31-14-re megnyert meccsen egy ziccer után rosszul érkezett a talajra, és csak az orvosi stáb támogatásával tudta elhagyni a játékteret. Korsósnak a sérülése előtt pár perccel aláfordult a bokája, mégis a pályán maradt, és ezután jött a baj.

A Kisalföld internetes kiadása azt írja, Korsós az első diagnózis alapján súlyos sérülést szenvedett, pontosat az állapotáról majd a szerdai vizsgálat után lehet mondani.