Nem kell műteni a Veszprém jobbátlövőjét

Christian Zeitz, Veszprém, kézilabda
Zágráb, 2015. október 3. Christian Zeitz, az MKB-MVM Veszprém (b) és Luka Rakovic, a horvát PPD Zagreb játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjának harmadik fordulójában játszott mérkőzésen Zágrábban 2015. október 3-án. (MTI/EPA/Antonio Bat)
Vágólapra másolva!
Legalább három hét pihenő vár Christian Zeitzra, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának német légiósára. A játékos a PPD Zagreb otthonában szombaton 21-20-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen kapott ütést a karjára, és kiújult egy korábbi vállsérülése.

A klub keddi közleménye szerint a vizsgálatok alapján nincs szükség műtétre. Zeitz az első héten szobakerékpározhat, majd a második héttől elkezdheti a sérült ízület fokozatos terhelését.

Amennyiben minden rendben lesz a három hét múlva sorra kerülő MRI-kontroll során, akkor a kiváló jobbátlövő csatlakozhat a csapathoz.

Christian Zeitz (b) a horvát PPD Zagreb ellen sérült meg Forrás: MTI/EPA/Antonio Bat

Az előző idényben BL-döntős Veszprém három forduló után vezeti csoportját a BL-ben. Az együttes vasárnap az eddig pont nélküli török Besiktast fogadja, október 17-én a német THW Kiellel otthon vív rangadót, majd október 25-én a francia PSG-hez látogat.