A PSG legyőzésével újabb tornát nyert a Veszprém

Nagy László, Marko Kopljar, kézilabda Veszprém, PSG
HUNGARY, Veszprém : Laszlo Nagy (L) of MKB Veszprem vies for the ball with Croatian Marko Kopljar (R) of Paris Saint-Germain during the EHF Champions League final four match MKB Veszprem vs Paris Saint-Germain in Veszprem, Hungary, on April 26, 2014. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Rangos felkészülési tornát nyert az MVM Veszprém. A magyar bajnok kézilabdacsapat az Eurotournoi Strasbourg döntőjében a francia sztárcsapatot, a PSG-t győzte le izgalmas hajrá után. 

Az MVM Veszprém idén már a második felkészülési tornán végez az első helyen, a Sparkassan kupa megnyerése után ezúttal Franciaországban nem talált legyőzőre a magyar bajnok. A Veszprém az elődöntőben a Montpellier-t győzte le 29-28-ra, a döntőben pedig a bombaerős, és a nyáron tovább erősített PSG-t verte meg komoly izgalmak után.

A Veszprém, bár sokkal többet játszott emberhátrányban, mint hazai pályán játszó ellenfele, a hajrában vezetett, de a PSG könnyedén döntetlenre menthette volna a meccset, ha Mikkel Hansen belövi az időn túli hétméterest. A hetes kimaradt, a Veszprém nyerte az Eurotournoi Strasbourgot.

Akárhogy erősít a PSG, a Veszprém mindig megveri Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

A torna legjobb játékosának a veszprémi Momir Ilicet választották.

A torna legjobb jatékosa :Momir Ilic!

Posted by MKB Veszprém KC on Sunday, August 23, 2015