Bepróbálkozott a Kiel a Veszprémnél

Aron Palmarsson, kézilabda
Köln, 2014. május 31. Schuch István Timuzsin (k), az MKB-MVM Veszprém és Aron Palmarsson (j), a német THW Kiel játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében a kölni Lanxess Arénában 2014. május 31-én. (MTI/AP/Martin Meissner)
Vágólapra másolva!
A német kézilabdabajnok Kiel szeretné visszavásárolni a magyar bajnok Veszprémtől az izlandi Aron Palmarssont, aki épphogy csak megérkezett Magyarországra, és jelenleg újdonsült játékostársaival együtt a klub roglai edzőtáborában készül az új idényre.

"A hír nem légből kapott. Thorsten Storm, a Kiel ügyvezető igazgatója a múlt héten azzal a kifejezett kéréssel hívott fel telefonon, hogy nagy szükségük lenne Palmarsson mielőbbi visszatérésére, mert csak vele együtt lehet újra erős és ütőképes a csapatuk" - tájékoztatta Fonyó Károly klubelnök a Telekom Sporthír Szolgálatot.

Fonyó elmondta, hogy szó sem lehet a visszavásárlásról.

Palmarsson (j) még ellenfélként Forrás: MTI/AP/Martin Meissner

"Kerek perec fogalmaztam, így egy esetleges vételár kimondásáig az ügyvezető el sem juthatott. Storm ismét felhozta, hogy Palmarssonnak milyen hatalmas volt és lehetne újra a marketingértéke, meg azt is, hogy milyen erős kapcsolat fűzi eddigi edzőjéhez, a szintén izlandi Alfred Gislassonhoz, akit Kielben a második apjának tekintett. De őszintén szólva ezzel se jutott előbbre. Mi annak idején korrekt megállapodást kötöttünk a THW Kiel vezetőivel, és azt is tudomásul vettük, hogy a szerződés megkötése után egy évet kell várnunk a játékos Veszprémbe érkezésére. Az sem titok, hogy a visszavásárlást már korábban elkezdték emlegetni, de akkor is falba ütköztek."