Jövőre kidöntik a kölni falakat a veszprémi szurkolók

Christian Zeitz, Veszprém, kézilabda, Final Four, Bajnokok Ligája
Christian Zeitz, Veszprém, kézilabda, Final Four, Bajnokok Ligája
Vágólapra másolva!
Egyedülálló módszerrel próbálják meg hatékonyabbá tenni helyszíni szurkolásukat a veszprémi szurkolók, akik már a 2016-os Bajnokok Ligája négyes döntőre készülve utaznak ki Kölnbe. Már csak a csapatnak kéne kijutnia. 

A veszprémi csapat zsinórban másodszor jutott be a Final Fourba, és másodszor is közelharcot vívnak a csapat szurkolói a kölni jegyekért. Az EHF csak 500 jegyet ad a csapatoknak, a többit az év folyamán értékesíti. Már ha van mit, mert általában az előző évi tornán eladják a következő szezon négyes döntőjére szánt jegyek nagy részét.

A veszprémi tábor pontosan ezt használná ki, és közleményben igazítja el a jegyet remélő szurkolókat – akik persze abban is bíznak, hogy a Veszprém jövőre is ott lesz a Final Fourban. A Veszprémi Szurkolók Egyesülete a szurkolók pénztárcájára is gondolva egymás alatti szektorokba terelné a magyar szurkolókat, az alsó, a középső és a felső karéjba is megnevezi a veszprémieknek szánt szektorokat.

Christian Zeitznek nem új helyszín a kölni aréna Forrás: EHF

A Kölni Lanxess Arenába 21 ezer néző fér be, de hiába lesz idén is nagyjából 1500 veszprémi drukker, az elhelyezkedésük miatt nem tudnak olyan hangulatot teremteni, mint a Veszprém Arénában.