Fazekas Balatonfüreden folytatja

Fazekas Nándor
Fazekas Nándor, a Veszprém kapusa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, a THW Kiel (német) - MKB Veszprém találkozón a németországi Kielben, a Sparkassen Arénában 2013. április 21-én. A Veszprém egygólos, 32-31-es vereséget szenvedett a német Kiel vendégeként.
Vágólapra másolva!
A következő szezonban Balatonfüreden folytatja pályafutását Fazekas Nándor, a 219-szeres válogatott kézilabdakapus.

A 38 éves játékost a nyárig még szerződés köti a Veszprémhez, amely már kétszer is kölcsönadta, előbb a katari El-Dzsais együtteséhez került, február óta pedig a német Balingen-Weilstetten csapatát erősíti.

A 219-szeres válogatott, kétszeres olimpiai 4. helyezett kapus a következő szezontól a Balatonfüred kapuját védi, ahonnan a jelenlegi válogatott kapus, Székely Márton már aláírt a Csurgóhoz.

Fazekas Nándor Forrás: MTI/Kovács Anikó

A klub hivatalos honlapja szerint Fazekas szinte hazatér, hiszen fiatal játékosként, kettős játékengedéllyel sokszor védte az akkor még NB I/B-s Balatoni KC kapuját.

"Fiatalon itt kezdtem a pályafutásomat, 18 évesen már szerepeltem Füreden. Most jött el az idő, hogy visszatérjek. Több lehetőségem is lett volna, hogy külföldön szerepeljek, de a katari és a németországi kirándulás után most már szeretnék több időt tölteni a családommal" - nyilatkozta.