Azért még a Győr Európa legjobb csapata

Heidi Löke, Győr, kézilabda
Győr, 2015. február 14. A győri Heidi Löke a női kézilabda Bajnokok Ligája 2. csoportjának 3. fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - Metz mérkőzésen a győri Audi Arénában 2015. február 14-én. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
A legnehezebben legyőzhető ellenfélnek tartja a címvédő Győri Audi ETO-t a HCM Baia Mare női kézilabdacsapatának edzője, aki a két együttes vasárnapi győri Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt.

Tone Tiselj, a nagybányai csapat szlovén vezetőedzője az Emaramures.ro román portálnak elmondta, hogy a Győr annak ellenére is Európa legerősebb női kézilabdaklubja, hogy ebben az évadban néhány fontos játékosát nélkülöznie kellett.

Hozzátette, a sérülések miatt a Győrnek is vannak nehézségei a vasárnapi mérkőzés előtt, de ennek ellenére a magyar csapat aligha legyőzhető az otthonában. Ez az utóbbi két évben csak a Larviknak sikerült.

Lökééket csak a Larvik tudta megverni Forrás: MTI/Kovács Anikó

A honlap összeállítás szerint 500 szurkoló készül elkísérni a nagybányai csapatot Győrbe. Tone Tiselj elmondta, a szurkolóknak tudniuk kell, hogy a mérkőzés favoritja a Győr, de a nagybányai lányok is rendkívüli teljesítményt nyújtottak az elmúlt időszakban, és az elkövetkező mérkőzéseken is ezt várja tőlük.

Alexandra Do Nascimento, a Nagybánya brazil szélsője is kijelentette, csapata sokkal jobb formában van, mint február eleji nagybányai mérkőzés idején, amikor 26-18-ra nyert a magyar bajnok. A Győri Audi ETO KC biztosan csoportmásodik lesz a középdöntőben, a Szűcs Gabriellával felálló Nagybányának azonban égetően szüksége van minden pontra a negyeddöntőbe kerüléshez.