Vágólapra másolva!
Tie Domi, a Toronta Maple Leafs egykori játékosa nem hokitudásával élt meg 11 évet a kanadai csapatban. A közönség egyik kedvence a Leafs ütőembere volt, egyszer még egy büntetőpadra keveredő szurkolóval is összecsapott. Harag azért nincs. 

Akik szeretik a jégkorongot, biztosan jól emlékeznek a 2001. március 29-i esetre, ami a Philadelphia Flyers-Toronto Maple Leafs mérkőzésen történt, és aztán bejárta az egész világot. Nem gyakran történik meg ugyanis, hogy egy játékos egy szurkolóval verekedjen össze.

Az éppen a büntetőpadon ülő Domit elkezdték heccelni a mögötte ülő philadelphiai szurkolók, mire a torontói verőlegény lelocsolta a leghangosabb Philly-fanokat. Ez egyiküknek – ma már tudjuk, Chris Falconénak – annyira nem tetszett, hogy megpróbálta megütni Domit, de ahogy áthajolt a plexin, a palánk beszakadt, és hirtelen összezárva találta magát az NHL egyik leghírhedtebb bunyósával.

Egy philadelphiai rádió újra összehozta a feleket, és élő adásban Domi elmondta,

már a meccs után kibékültek a szurkolóval, sőt kapcsolatban maradtak,

és amikor Falcone jegyet kért tőle egy torontói meccsre, a játékos segített neki.

„Örülök, hogy nem kellettek ügyvédek ahhoz, hogy lerendezzük a dolgot. Kezet ráztunk, nevettünk rajta egyet, mint két srác, akik csak összefutottak az utcán – idézte fel Domi az adásban. – Amikor az ügyvédek megjelentek, azt mondtam, szerezzék meg nekem a srác számát, lebeszélem vele a dolgot. Bár mindenki ellenezte, pontosan így történt minden. Ma már örülök, hogy megismerhettem.”