Eltűnt Karácsony Gergely! Szentkirályi Alexandra sem találta - videó

Karácsony Gergely, KarácsonyGergely, Dobrev Klára, DobrevKlára, majális, 2024.05.01.
Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán
Vágólapra másolva!
Szentkirály Alexandra Karácsony Gergely keresésére indult Budapesten, de nem sikerült megtalálnia Budapest főpolgármesterét.
Vágólapra másolva!

„Hahó, főpolgármester úr itt van?” – teszi fel a kérdést a videójában Szentkirályi. „Esetleg a dugót igyekszik megoldani? Talán a Blaha WC-jében bujkál? Esetleg itt az Astorián felügyeli a világ leghosszabb zebraépítését?” – tette fel a költői kérdést a volt kormányszóvivő, aki szerint eljött az idő a változásokra.

@alexandra.szentkiralyi Karácsonyt osztálykirándulásra vitték Gyurcsányék! Azért nem jár be dolgozni, mert a DK-nak kell kampányolnia vidéken a munkaidejében. Jó kisdiákként megy is ahová Gyurcsány vezérli. Ha odafigyelne a fővárosra, akkor látná, hogy van teendő bőven! Változást Budapesten! #budapest ♬ eredeti hang - Szentkirályi Alexandra

„Karácsony az elmúlt 4,5 évben sem csinált semmit, de úgy látszik, hogy annyira nem érdekli a város, hogy még a kampányban is Salgótarjánban és Tatabányán kampányol a DK-nak. Főpolgármester úr, ennyire rendben van minden Budapesten? Szerintem nem! Változást Budapesten!”