Kilenc éve nyomtalanul tűnt el egy szegedi egyetemista

fagyasztott,újszülöttek,Boston,USA,rendőrség
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Már több mint 9 éve indult el egy találkozóra egy egyetemista fiú Szegeden, akiről a mai napig nem lehet tudni, hogy hol van, és hogy egyáltalán életben van-e még. A fiú anyja a mai napig reménykedik abban, hogy fia egyszer hazatér.
Vágólapra másolva!

2015. április 26-án tűnt el Benkő Adrián, akiről a mai napig nem tudni semmit. A fiú 54 éves anyja, Molnárné Benkő Margit azonban a mai napig reménykedik abban, hogy a fia egyszer épségben hazatér. 

Rejtélyes eltűnés 

Az akkor 24 éves fiú egy átbulizott éjszaka után hazament, de nem sokkal később újra elindult otthonról, egy rejtélyes alak hívta el őt és azóta nem tudni, hogy hol van. 

Egy egyetemi buliba ment el a barátaival azon a szombaton, majd onnan a JATE-ba, egy másik egyetemi szórakozóhelyre. Hazajött, aludt, aztán másnap délben elment itthonról. Azt mondta, egy barátjával találkozik, de nem mondta, kivel. Azóta nem tudom, hol lehet

– idézte fel az eseményeket korábban a Borsnak Margit. Nyolc év elteltével, tavaly decemberben egy nyomozónő kereste fel az anyát, azonban a várva várt jó hírek helyett rosszat kapott. 

Kérte, hogy menjek be DNS-tesztet adni. Nagyon sok az azonosítatlan holttest, lehet, hogy az övé is köztük van

– folytatta akkor Margit.

Adrián nyolc éve tűnt el /
Adrián nyolc éve tűnt el / Fotó: Bors olvasó

A nyomozónő hónapokat ígért, mire bármi is kiderülhet a DNS-teszt eredményeiből. Az anya akkor zokogva mesélt minderről: félt, hogy Adrián halálhírét kapja meg nemsokára. Azóta közel fél év telt el, ezért a Bors most, május elején beszélt Margittal a DNS-tesztről érdeklődve. Az asszony azt mondta, aggódva várta, megcsörrenjen a telefonja: ha hívják, akkor ugyanis megtalálták Adrián holttestét.

Nagyon izgultam. Reméltem, jutnak valamire a rendőrök a DNS-teszttel. Hónapok teltek el, de nem hívtak. Nagyon bizakodom, remegve vártam, hogy csörögjön a telefon a fiam halála miatt. Ha idáig nem jelentkeztek, talán azt jelentheti, hogy nem találták meg a holttestek között. Imádkozom érte, hogy Adrián még éljen

– mondta a Borsnak bizakodva az anya. 

A rendőrség január 31-e óta keres egy 16 éves lányt, aki szintén nyomtalanul tűnt el a szolnoki gondozási helyéről.