309 négyzetméter lett, maradhat?

Vágólapra másolva!
Különleges, szép, egyedi, saját medencével, és az egész akár 3 részre is osztható - így tudnánk összefoglalni annak a balatonföldvári ingatlannak az előnyeit, amit Makovecz egyik tanítványa, egy Ybl-díjas építészmérnök tervezett. Jó hír, az örökpanoráma garantált, ahogy az is, hogy nem kell semmihez hozzányúlni. Különlegessége továbbá az is, hogy minden szobának van terasza, és csak 800 méterre van a parttól! Érdemes megnézni!
Vágólapra másolva!

“A családi ház Balatonföldváron, a dombtetőn, a 70-es út déli oldalán található, a Balatontól mintegy 800 méterre. Az Makovecz tanítvány Ybl-díjas építészmérnök által tervezett épület a lakhatóság szempontjait figyelembe véve készült. 

A földszint három síkra osztott. Az egyik oldalon a társasági élet kapott helyet, nappalival, étkezővel, konyhával, a másik oldalon az intim szféra: dolgozószobával, master-hálóval, fürdőszobával, és szaunával, valamint egy vendég-lakkal. Ez egy külön apartman, ami önálló bejáratú is lehet, összkomforttal. 

Ingatlanbazár.hu
A különleges balatonföldvári családi ház a dombtetőn, a Balatontól mintegy 800 méterre található
Fotó: Ingatlanbazár.hu

Az emeleti részen három szoba, egy gardrób és egy nagyméretű fürdőszoba található. Mindegyik szoba rendelkezik terasszal. Az emeleten, az észak-nyugati oldalon egy fedett terasz is található, az örök panorámán túl egy ötszemélyes fürdőmedence is a luxus része. Az épület hagyományosan jó minőségű anyagokból készült, 30-as tégla, hőszigetelés, cserép födém, egyedülálló kő- és fa díszítések. Padló és radiátoros fűtés szolgálja a kényelmet.”[...]

További lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán!