Vágólapra másolva!
Kisebb vihart kavart az interneten az a videó, amelyben a Haladás 108-szoros válogatott kapusa, Király Gábor megrángatja az ellenfél csatárának, Sztefan Drazsicsnak a gatyáját, lökdösődik vele, majd eldobja magát a Mezőkövesd ellen 2-1-re elvesztett bajnokin.

Sok hozzászóló szerint a hamarosan 43. életévét betöltő kapuslegendának ideje lenne visszavonulni, mert az ilyen jelenetekkel csak lerombolja a nimbuszát, és bohócot csinál magából.

„Csak azok gondolják, hogy bohóckodtam, akik nem ismerik a pályafutásomat – magyarázta a Borsnak Király.

így akarom a kapum előtt álló támadó figyelmét elvonni. Mások mezeket tépkednek, rátaposnak az ellenfél lábára, én néha gatyát rángatok. De nem azért csinálom, mert nem tisztelem az ellenfelet, egyszerűen mindenáron győzni szeretnék."

Király Gábor szereti a csibészéget Forrás: haladas.hu

Király bevallotta, már eldöntötte, mikor vonul vissza.

"A Haladás számomra egy vallás, az életem, a szerelmem, így amíg matematikailag van remény, bízom a bennmaradásban – magyarázta a kapus. – Tény, a saját teljesítményemet tekintve is volt már sokkal jobb idényem. Mivel a karrierem során minden döntésemet előre megterveztem, azt is pontosan tudom, mikor akasztom szögre a kesztyűimet, de ezt még nem szeretném elárulni."