A Juventus klasszisa szerint Sergio Ramos a világ legjobb védője

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) celebrates with Juventus' Italian defender Giorgio Chiellini after opening the scoring with a penalty kick during the Italian Serie A football match Torino vs Juventus on December 15, 2018 at the Olympic stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus megérkezett Madridba, és a helyszínen készül a szerda esti Atlético Madrid elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzésére. A torinói csapat kitűnő védője, Giorgio Chiellini néhány érdekes nyilatkozattal lepte meg a helyi újságírókat.

A Marca kérdésére, miszerint saját magát tartja-e a világ legjobb hátvédjének, szerényen annyit válaszolt, hogy nem, az bizony a Real Madrid bekkje, Sergio Ramos. Ez biztosan jól esett a városi rivális Atlético játékosainak és szurkolóinak, Chiellini talán nem véletlenül őt említette.

De ez sem volt neki elég, azt is elmondta, hogy szerinte az Atlético inkább egy olasz csapatra hasonlít, mint egy spanyolra.

- zárta rövidre mondanivalóját.

Chiellini (balra) olaszos csapatnak tartja az Atléticót Forrás: AFP/Marco Bertorello

Az biztos, hogy nem várható sok gól a két összecsapáson, de a Juvénak van egy igazi Atlético-specialistája, méghozzá Cristiano Ronaldo, aki a közelmúltban többször is kulcsszereplője volt a Real-Atlético BL-párharcoknak.