A Real Madrid sztárja kifakadt az őt jogosan kritizálókra

fbl Horizontal
Real Madrid's Brazilian defender Marcelo gestures during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) semi-final first leg football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 6, 2019. (Photo by Pau Barrena / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 2-1-re kikapott a Gironától, ezzel pedig újra kilencpontos hátrányba került az éllovas FC Barcelonával szemben. A vereség után a madridi szurkolók az utóbbi hetekben mellőzött – bár erre a meccsre a kezdőben helyet kapó – Marcelót kiáltották ki bűnbaknak, aki el is vállalta ezt a szerepet.

A mérkőzés után egy Real Madriddal foglalkozó Instagram-oldalon közétettek egy fotót és egy statisztikát arról, hogy a Marcelo helyén mostanában szerepet kapó Sergio Reguilónnal mindig nyer a csapat. Míg ha a brazil balbekk a pályán van, akkor elmaradoznak a győzelmek.

Természetesen a négyszeres BL-győztes, csapatkapitány-helyettes Marcelo is látta a statisztikát, amihez egy rövid kommentárt hozzá is fűzött:

„Minden az én hibám! Folytassuk."

Érdekesség, hogy szűk két héttel ezelőtt a Real Madrid 1-1-es döntetlent játszott Barcelonában a Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Az eredmény a madridi csapatnak kedvező, de a szurkolók akkor is Marcelót találták meg a meccs után, ugyanis a Barca támadója, a brazil Malcom pont honfitársa helyéről szerzett gólt, mert az a térfél közepén sétálgatott.