Vágólapra másolva!
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya már tudja, milyen taktikával lép pályára a csapat március 21-én Szlovákia ellen.

Marco Rossi és stábja már javában készül a válogatott első Eb-selejtezőire, a Szlovákia elleni március 21-i mérkőzésre, és a március 24-i, horvátok elleni összecsapásra. A szövetségi kapitány az MLSZ TV-nek adott helyzetértékelést öt héttel az első selejtező előtt, és beszélt arról is, hogy nagyon sok tehetséges magyar játékost látott a korosztályos válogatottakban, de fontos, hogy a fiatalok ne veszítsék el a motivációjukat az első sikereket követően.

"A stáb tagjaival közösen tanulmányozzuk a keretet, előkészítjük a meccset megelőző napok munkáját. Nagyvonalakban már tudjuk, hogy mit szeretnénk játszania szlovákok ellen. Azt persze még nem lehet megmondani, hogy kik lépnek pályára a találkozón, mert ez a játékosokon múlik, de a rendszert, a taktikát már tudjuk" – árulta el az MLSZ TV-nek a stáb jelenlegi feladatairól Marco Rossi.

A szövetségi kapitánnyal készített teljes interjú:

Pénteken elindult a jegyértékesítés az első hazai Eb-selejtezőre, a március 24-i magyar-horvát találkozóra. Elsőként a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg belépőiket, míg jövő hétfőtől mindenki számára elérhetőek a jegyek a találkozóra.