Gulyást főztek a Barca elnökségének a magyar vendéglősök

futballárium barcelona
Vágólapra másolva!
Lassan szinte törzsvendégek lesznek a Barcelona játékosai és a klubvezetés tagjai a Beke Erika és Büki Péter vezette Futballáriumban. A magyar vendéglátósoknak már annyira szoros a kapcsolatuk a klubbal, hogy nemrég ők főzhettek a teljes elnökségnek a Camp Nouban a Barcelona-Leganes meccs előtt és alatt, később a La Liga hivatalos televíziójának is nyilatkoztak. Most pedig egy újabb elképesztő ajándékot kaptak a klub egyik nagyágyújától.

Január 20-án vehette be az elnöki páholyt a magyar vállalkozás, Büki Péter így jelentette be a hírt a Futballárium Facebook-oldalán:

"Egy vállalkozás életében, vannak sorsdöntő pillanatok, mérföldkövek! Nos, a Futballarium ma a csúcsra ért! Ugyanis

Ezúton eleget tettünk az elnöki meghívásnak! A katalán sikercsapat megalakulása óta, magyar vállalkozás még nem jutott el erre a szintre! Nekünk sikerült! Mikor egy álom megvalósul!!! ...mert itt jó (l)enni"

Az emlékezetes estén természetesen a menüben volt gulyásleves is, ami a jelek szerint igencsak ízlett a klubvezetésnek, mert néhány nappal később az elnökség néhány tagja az étteremben ismerkedett tovább a magyar ízekkel.

Azt hallgatni, amikor egy egykori Barcelona-játékos (Justo Tejada) egy neves íróval (Lluis Nacionero) Kocsisról, Kubaláról, Cziborról és Puskásról, vagy a 7:1 ről beszélgetnek nálunk, nos ez leírhatatlan!

- idézte fel a látogatást Büki Péter.

Nem sokkal később folytatódott a meglepetések sorozata, Luis Suárez küldött dedikált mezt Bükiéknek. A ruhadarabra azt írta: "Barátaimnak a Futballariumba - Luis Suárez."