Hajat vágattak, másnap súlyos vereséget szenvedtek a BL-ben

Horizontal CHAMPIONS LEAGUE FOOTBALL
Borussia Dortmund's players applaud their supporters on the pitch after the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between Tottenham Hotspur and Borussia Dortmund at Wembley Stadium in London on February 13, 2019. - Tottenham won the game 3-0. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Egészen hihetetlen, hogy mivel próbálják megmagyarázni a Dortmund Tottenham elleni vereségét.

A Tottenham elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt megelőző utolsó edzést és csapatmegbeszélést követően a Dortmundból többen, név szerint Axel Witsel, Jacob Bruun Larsen, Raphael Guerreiro, Abdou Diallo és Dan-Axel Zagadou is elment hajat vágatni a londoni szálláshelyükön, ami egyes sajtóértesülések szerint

megzavarta a játékosok koncentrációját,

és ezért szenvedtek 3-0-s vereséget.

Súlyos vereséget szenvedett a Dortmund Londonban Forrás: AFP/Glyn Kirk

„A hajvágásnak természetesen nem volt köze a vereséghez, sportszakmai okai voltak, amiket ki kell elemeznünk – jelentette ki Hans-Joachim Watzke, a Dortmund ügyvezető-igazgatója. – Nyilvánvaló, hogy ebben a helyzetben a média a fodrászos dologra irányítja a figyelmet, és pont ezért Michael Zorc (sportigazgató – a szerk.) és Sebastian Kehl (csapatmenedzser – a szerk.) el is fog beszélgetni a játékosokkal."

Az amúgy fantasztikus szezont futó Dortmund februárban még nem nyert meccset, azont túl, hogy 3-0-ra kikapott a Tottenhamtől, a Német-kupából kiesett, a bajnokságban pedig sorozatban két döntetlent játszott (legutóbb a Hoffenheimmel ikszelt úgy, hogy a 75. percig 3-0-ra vezetett), így öt pontra csökkent az előnye a második Bayern Münchennel szemben.