Vágólapra másolva!
Hétfő délután a cseh rekordbajnok Sparta Praha ellen játszott edzőmérkőzést az OTP Bank Liga címvédője, a  MOL Vidi FC.

Marko Nikolics a Sparta elleni találkozón a Kovácsik – Nego, Juhász, Fiola, Stopira – Elek, Nikolov, Anel Hadzic – Huszti, Milanov – Hodzic tizenegyet jelölte a kezdőcsapatba.

A molvidi.hu beszámolója szerint a hatodik percben gyakorlatilag a mérkőzés első helyzetéből megszerezte a vezetést a Sparta, Tetteh jobb oldali beadását követően Chipciu talált a hálóba (0-1). A 21. percben Huszti került helyzetbe, lövését védte Heca, de a játékvezető már egyébként is lest jelzett. A 39. percben Kanga vezette zavartalanul tíz métert a labdát, majd távolról hatalmas gólt ragasztott a jobb alsó sarokba (0-2). A szünetben a prágai csapat sort cserélt, a Vidi nem változtatott.

Huszti szerezte a MOl Vidi egyetlen gólját a Sparta Praha ellen Forrás: molvidi.hu (Adam Cuhorka)

Hat perce zajlott a második félidő, amikor Milanovval szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. A büntető mögé Huszti Szabolcs állt, a középpályás nagy erővel a kapu közepébe lőtt (1-2).

A 72. percben Pulkrab szerzett labdát talán a szabályosság határait is átlépve, a játékvezető sípja mindenesetre néma maradt, Stanciu pedig távolról próbált a kapuba emelni, de nem járt sikerrel. A 84. percben megszerezte harmadik gólját is a cseh csapat: Pulkrab passzolt Stanciuhoz, akinek bal oldali beadására középen Plavsic érkezett és szép mozdulattal a hosszúba csúsztatott, beállítva ezzel az 1-3-as végeredményt.