Mourinho: A foci csúcsához tartozom

fbl Horizontal
José Mourinho minden bizonnyal egy sztárcsapat ajánlatára vár
Vágólapra másolva!
Nem volt még edző a Manchester Unitednél, aki rosszabbul kezdte volna a Premier League-t, mint José Mourinho. Hiába küldték el egy hónapja a csapattól, a portugál szakember ragaszkodik hozzá, hogy nem hibázott, sőt: élete egyik legjobb munkájának nevezte a manchesterieknél töltött időt.

Kispad heyett a stúdióban ül a jövőben José Mourinho, akinek új munkahelye a beIN Sports, szakkommentátorként dolgozik a jövőben. Egy interjúval mutatkozott be a csatornánál, és a Pogba kihagyásával kapcsolatos kritikákra reagálva sejtelmesen utalt arra, hogy a közvélemény nem kapott teljes képet a Manchester Unitednél folyó munkáról.

Fiatalnak tartja magát a visszavonuláshoz Forrás: AFP/Oli Scarff

"Néha azt kommentáljuk, amit látunk, de nem tudhatjuk, hogy valójában mi megy színfalak mögött, és hagyjuk magunkat a látottak alapján befolyásolni, ezt egy alapvető dolognak tartom.

De újra csak azt tudom mondani, az emberek nem tudják, mi zajlik a háttérben. Néha itt, a kamerának ezen az oldalán más szemszögből vizsgáljuk a dolgokat."

https://uk.sports.yahoo.com/news/don-t-know-went-behind-162300098.html?guccounter=1&fbclid=IwAR0zk_K1NLVIamUn9UOXUsK9gIpx4zmmKJ9AzG947ure8yMRKzwmsRu5kJw

Beszélt a jövőjéről is, határozottan kijelentette, hogy eszében sincs visszavonulni. "Edző vagyok és edzőként akarok dolgozni. Néhány hét múlva 56 éves leszek, de túl fiatalnak tartom magam a visszavonuláshoz.

Túl sok ideje vagyok a futballban ahhoz, hogy nyugdíjba menjek. A foci csúcsához tartozom, és ott is leszek."