Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea mindenben megegyezett a Juventusszal az argentin Gonzalo Higuaín átigazolásáról.

A 31 éves argentin csatár 2018 nyarán 18 millió euróért távozott kölcsönbe a Juventustól az AC Milanhoz, amely a megegyezés szerint idén nyáron további 36 millió euróért végleg megszerezhetné. Erre azonban nagy valószínűséggel nem kerül sor, ugyanis a két klub órákon belül felbontja a támadó kölcsönszerződését, és Higuaín – aki az őszi szezonban 22 mérkőzésen 8 gólt szerzett – a Chelsea játékosa lesz.

A Sky Sports értesülése szerint a korábbi olasz gólkirály újabb kölcsönszerződése nyáron további 12 hónappal lesz meghosszabbítható bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Gonzalo Higuaín érkezését már kész tényként kezelik Angliában Forrás: Bleacher Report Football

Gonzalo Higuaín érkezése azt jelenti, hogy a spanyol válogatott támadó, Álvaro Morata távozhat a januári átigazolási időszakban. A 26 éves játékost az Atlético Madrid szeretné kölcsönvenni, azonban a londoni klub inkább eladná a spanyolt, aki 72 mérkőzésen 24 gólt szerzett a Chelsea-ben.