Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League negyedik helyén álló Chelsea már a januári átigazolási időszakban eladhatja legjobb játékosát, a belga Eden Hazard-t a Real Madridnak.

A 28 éves belga karmesternek 2020 nyaráig érvényes a szerződése a londoni klubbal, azonban hónapok óta halogatja a hosszabbítást, mert a Real Madrid játékosa szeretne lenni.

„Eddig a Chelsea két ajánlatát utasította vissza,

mondván, nem szeretné aláírni a szerződést, ami csak egy dolgot jelenthet: vár valamire. Ez a valami pedig nagy valószínűséggel a Real Madrid ajánlata" – mondta a belga futballszakértő, Kristof Terreur a Sky Sportosnak.

Eden Hazard sosem csinált titkot abból, hogy a Real Madrid játékosa szeretne lenni Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Alex Broadway

Hazard 10 gólt szerzett és 10 gólpasszt adott a Premier League idei szezonjában, ezzel Lionel Messi mögött az egyetlen játékos az öt európai top bajnokságot tekintve, akinek mindkét mutatóban kétszámjegyű a statisztikája.

Mikor a Real a múlt nyáron megkereste a Chelsea-t, a klub azt mondta, a játékos nem eladó, a Real pedig tiszteletben tartotta ezt" – tette hozzá Kristof Terreur.

Ha Eden Hazard nem írja alá a Chelsea által kínált új kontratust, akkor a következő másfél évben kifut a szerződése, és 2020 nyarán szabadon igazolható lesz. Ezért a londoni klubnak addig kellene eladnia, amíg komoly összeget kaphat érte.

Spanyol sajtóértesülések szerint a Chelsea már télen hajlandó lenne eladni Hazard-t, amennyiben a Real Madrid kifizet érte 99 millió fontot.