Így reagált Pogba Mourinho kirúgására - fotó

Mourinho, Pogba
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) reacts as he talks with Manchester United's Belgian striker Romelu Lukaku (C) and Manchester United's French midfielder Paul Pogba during the English Premier League football match between Arsenal and Manchester United at the Emirates Stadium in London on December 2, 2017. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Kedden délelőtt a Manchester United bejelentette, hogy menesztette a csapat menedzserét, a portugál José Mourinhót. A klub hivatalos közleménye után csak néhány perc telt el, az MU egyik legnagyobb sztárja, Paul Pogba rögtön posztolt egy fotót, amivel felrobbantotta az internetet.

Az utóbbi hónapokban Pogba és Mourinho feszült viszonya állandó témát szolgáltatott a szigetországi sajtónak. A francia világbajnok középpályás sosem tudott kiteljesedni Manchesterben, ugyanis Mourinho túlságosan védekező stílusban játszatta, és látszott rajta, hogy nem élvezi a játékot.

Szeptemberben, miután a Manchester United kiesett a Ligakupából, az edző és a játékos között már pattanásig feszültek az indulatok.

Mourinho kirúgását követően Pogba azonnal kitett egy mosolygós képet a közösségi oldalára azzal a szöveggel, hogy „adj címet a képnek!"

A francia világbajnok lehet a „Special One” távozásának legnagyobb nyertese Forrás: Paul Pogba/Instagram

Néhány perccel később azonban eltűnt a fotó. A Pogbával szponzori szerződésben álló Adidas illetékesei azt állítják, hogy a bejegyzés már előre be volt időzítve, de Mourinho kirúgása miatt eltávolították, mert félreérthető lenne.