Vágólapra másolva!
A MOL Vidi FC utolsó idei Európa Liga-mérkőzésén dől el a továbbjutás és ezzel a kupatavasz megélésének kérdése. A csoportkör 6. játéknapján a Groupama Arénában december 13-án 18:55-ös kezdéssel a székesfehérvári csapat ellen a Chelsea FC játszik. A magyar klub szurkolói különvonatot indít az összecsapásra.

A mérkőzésre néhány nap alatt minden jegy elfogyott, így a stadionban már nem lesz jegyértékesítés. A Vidi vezetősége kéri, hogy érvényes belépő nélkül ne induljanak el a Groupama Arénába. Felhívják továbbá a tisztelt jegy-, és bérlettulajdonosok figyelmét, hogy a „2004. évi I. törvény a sportról" X. fejezetében található 68. § (1) alapján szervezőként kötelesek a szurkolótáborokat elkülöníteni, így

a hazai szektorokba a vendégcsapatra utaló felszerelésben (mez, sál, sapka, szurkolói póló, stb...) érkező érdeklődőket az említett ruházatban nem áll módjukban beengedni.

A szurkolókra nagy szüksége lesz a Vidinek a Chelsea ellen is Forrás: molvidi.hu

A találkozóra a bejutás ezúttal hosszabb időt vesz majd igénybe, mivel kevesebb kapu lesz nyitva. Ezért mindenkinek azt ajánlják, hogy időben érkezzen meg a Groupama Arénához – számolt be a Vidi honlapja.

A magyar klub a találkozóra szurkolói különvonatot is indít,

amire december 13-án délig lehetséges a jegyvásárlás.