Ismét megműtötték az Arsenal válogatott focistájának törött bokáját

Arsenal v Sporting Clube de Portugal - UEFA Europa League Group E Europa League Group E ARSENAL Sporting Clube de Portugal Emirates stadium London 08 Nov 2018 NurPhoto
London, UK, 08 November, 2018 Danny Welbeck of Arsenal picks up a injury during Europa League Group E between Arsenal and Sporting Clube de Portugal at Emirates stadium , London, England on 08 Nov 2018. (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Másodszor is megműtötték Danny Welbeck törött bokáját, de továbbra sem tudni, mikor térhet vissza a pályára az Arsenal labdarúgója.

A 42-szeres angol válogatott csatár múlt csütörtökön, a Sporting CP elleni Európa-liga csoportmérkőzésen egy fejelés után rosszul fogott talajt, és a jobb bokája teljesen kicsavarodott. A nagy fájdalmakkal küzdő játékost hordágyon, oxigénmaszkban kellett levinni a pályáról.

Danny Welbeck súlyos sérülést szenvedett Forrás: NurPhoto/Action Foto Sport/NurPhoto/Action Foto Sport

Az első műtétre pénteken, a második - szintén tervezett - operációra hétfőn került sor, és a londoni klub honlapjának beszámolója szerint mindkettő jól sikerült, komplikációk nem léptek fel.

"Danny most már a gyógyulás útjára léphet, elkezdheti a rehabilitációt, de arról még túlságosan korai lenne beszélni, mennyi ideig tart majd ez a folyamat" - írták a 27 éves futballistáról.