A Manchester City játékosa magyarázkodik Kassai döntése miatt

TOPSHOTS Horizontal
Manchester City's English midfielder Raheem Sterling reacts after missing a shot during a UEFA Champions League group F football match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at the Etihad stadium in Manchester, northwest England on November 7, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Az ellenfél Sahtar Donyecktől és Kassai Viktortól is bocsánatot kért a Manchester City játékosa. Raheem Sterling azután magyarázkodott, hogy a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmeccsen a magyar játékvezető tévesen adott meg egy büntetőt az angoloknak. Semmilyen szabálytalanság nem történt, a City játékosa egyszerűen a földbe rúgott. A mérkőzésen nem jutott eszébe tisztázni a dolgot, a lefújás utáni sajtótájékoztatón azt mondta, azt sem tudta, mi történik.

A szerdai BL-kör utáni összefoglalónkban néhány mondatban már említettük, hogy Pep Guardiola és Raheem Sterling is kommentálta Kassai téves ítéletét. Az angolok szélsője most bővebben is elmondta, hogyan látta az eseményeket belülről.

Sterling elismerte, hogy nem történt semmi Forrás: AFP/Oli Scarff

„Nem éreztem, hogy bárki is hozzám ért volna,

vezettem a labdát, egyszer csak belerúgtam a földbe és elestem. Amikor felálltam és körülnéztem, nem értettem, mi történik.

Az én hibám volt, amiért bocsánatot kérek a bírótól és a Shaktartól is.”

A Manchester City játékosa beszélt arról is, hogy egy szusszanásnyi pihenő után már a United elleni bajnoki derbire készül.