Mégis súlyos Messi sérülése, nem játszhat a Real ellen - videó

FC Barcelona v Sevilla FC - La Liga FCB FC Barcelona Sevilla CF Camp Nou Liga Santander spanish league FOOTBALL soccer Urbanandsport Nurphoto team sport PLAYER sport venue sports competition event football player product TEAM TOURNAMENT GRASS
Leo Messi is injured during the match between FC Barcelona and Sevilla CF, corresponding to the week 9 of the Liga Santander, played at the Camp Nou, on 20th October 2018, in Barcelona, Spain. Photo: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Hiába győzött a Sevilla ellen 4-2-re, és állt ezzel a spanyol bajnokság élére szombat este a Barcelona, a szurkolók mégsem lehetnek boldogok, ugyanis beigazolódott az, amitől féltek: Lionel Messi eltörte a karját az első félidőben, és biztosan nem játszhat a jövő heti El Clásicón.

Az argentin klasszis a 12. percben még gyönyörű gólt szerzett, néhány perccel később azonban egy párharc során a földre került és nem tudott rendesen tompítani. Már a felvételeken is látszott, hogy csúnyán kifordult a könyöke, Ernesto Valverde pedig a hosszú ápolás után le is cserélte játékosát.

Eleinte olyan információk láttak napvilágot, hogy „csak” rándulásról van szó, de a röntgen kimutatta, hogy eltört az orsócsontja, és körülbelül három hetet kell kihagynia.

Ez pedig azt jelenti, hogy kell hagynia az Internazionale elleni hazai és idegenbeli Bajnokok Ligája-meccset,

a Real Madrid elleni El Clásicót,

a Rayo Vallecano és a Real Betis elleni bajnokit, valamint a CD Leonesa elleni kupameccset.
Novemberben, a válogatott mérkőzések miatti szünet után visszatérhet, valószínűleg november 24-én az Atlético Madrid elleni rangadón futballozhat ismét.