Sergio Ramos mégsem volt akkora tapló, mint amekkorának látszott?

Spain v England - UEFA Nations League A Documentary Editorial UEFA Nations League England Spain Seville Sevilla Raheem Sterling Sergio Ramos
Raheem Sterling of England front Sergio Ramos of Spain controls the ball during the UEFA Nations League football match between Spain and England at Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain on October 15, 2018. (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott kisebb meglepetésre hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett hétfőn Anglia ellen a Nemzetek Ligájában. A mérkőzés egyik legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor a spanyolok csapatkapitánya, Sergio Ramos látszólag megtaposta Raheem Sterlinget. 

Az eset a mérkőzés 65. percében történt, amelyen első ránézésre az látszik, hogy Ramos szándékosan rálép az angol támadó lábára. A Real Madrid bekkjének szokásait és bűnlajstromát ismerve mindenki el is könyvelte magában a védő újabb tahóságát, azonban maga Ramos tett ki egy videót nemrég, amely egy másik kameraállásból mutatja a dolgokat. A felvételen látszik, hogy Sterling már azelőtt elkezd fetrengeni, mielőtt Ramos megérkezik.

Aki ezzel végre az áldozati bárány szerepében tetszeleghet, legalábbis a videóhoz odaszúrt "Nothing else to say.", azaz "Nem is kell semmit mondani." megjegyzés erre utal. Mondjuk a renoméjának helyreállításához ez biztosan nem lesz elég.