Vágólapra másolva!
A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp a kedd esti Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája rangadó előtt megvédte a párizsi csapat sztárját, a színészkedései miatt sokak által szapult Neymart.

A német szakember leszögezte, hogy csapata játssza a futballt, így egész biztosan nem fognak vadász a brazil világsztárra.

Jürgen Klopp megvédte a színészkedései miatt sok kritikát kapó Neymart Forrás: AFP/Elmar Kremser

„Számomra Neymar reakciója teljesen normális, hiszen az ellenfelek utaznak rá, ő pedig szeretné megvédeni magát. Ha az ellenfél játékosának van egy sárga lapja, akkor eggyel közelebb áll a piroshoz, ezt így is lehet nézni.

Szeretnénk megakadályozni, hogy labdát kapjon, hogy párharcokat tudjon nyerni, ez kemény feladat lesz. Nem vagyok biztos benne, hogy teljesen ki lehetne őt venni a játékból. Valószínűleg nem lehetséges, hiszen fantasztikus, kivételes futballista" – mondta Jürgen Klopp, aki minden bizonnyal nem számíthat a Roberto Firmino játékéra. A brazil támadó a hétvégé Tottenham elleni rangadón szenvedett sérülést, miután Jan Vertonghen egy szerencsétlen mozdulattal belenyúlt a szemébe.