David De Gea a kapusok Messije

fbl Horizontal
Manchester United's Spanish goalkeeper David de Gea makes a save during the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 27, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Nem kis részben David De Gea bravúrjainak köszönhetően szerzett három pontot a Manchester United a Watford elleni bajnoki. A spanyol kapus teljesítményétől még az ellenfél egyese is el volt ájulva.

Romelu Lukaku és Chris Smalling góljai mellett David De Gea óriási bravúrjainak is köszönhető, hogy a Manchester United 2-1-re győzni tudott szombaton a Watford vendégeként. A spanyol kapus parádéja még a hazaiak korábbi angol válogatott egyesét, Ben Fostert is lenyűgözték, aki a találkozó után hangot is adott elragadtatásának.

David De Gea kapuja szinte bevehetetlen Forrás: AFP/Oli Scarff

Lehet, hogy néha hibázik, de a meccs végére biztos, hogy sokkal több lesz a pozitív oldalon, amivel megnyeri a mérkőzést a csapatának” – lelkendezett Foster.

A Watford elleni bajnokin De Gea ugyan nem kapott sok lövést, csupán négyszer kellett védenie, ezek közül azonban két mutatvány súrolta a zsenialitás határát, és a másik két labda sem volt éppen könnyűnek mondható.

Az elején és a végén jönnek a bravúrok:

A spanyol válogatott kapus a PL-szezon rajtja óta meccsről meccsre adja jelét, hogy túl van a nyári világbajnokság okozta sokkon, amikor előbb Cristiano Ronaldótól kapott egy potyagólt, majd az Oroszország elleni nyolcaddöntőben búcsúztak a vb-től.