Griezmann: Annál az asztalnál eszem, ahol Messi és C. Ronaldo

France v Netherlands - Nations League Antoine Griezmann FBL NATIONS Paris Saint - Denis EVENT action sport news UEFA nations league FOOTBALL soccer UEFA Nations League France v Netherlands France Netherlands
Antoine Griezmann élete legjobb szezonját futotta
Vágólapra másolva!
A napokban a madridi AS hosszabb interjút készített az Atlético francia világbajnok játékosával, Antoine Griezmannal, aki nem szerénykedett, amikor a világfutballban elfoglalt helyéről kérdezték.

A 27 éves játékos beszélt az oroszországi világbajnokságról, az Aranylabdáról és arról is, hogy a Barcelona érdeklődése ellenére miért maradt az Atléticónál, de az egész interjú legérdekesebb része az volt, amikor saját magát kellett elhelyeznie a futballtérképen.

Griezmann karrierje legjobb idényén van túl Forrás: NurPhoto/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Mehdi Taamallah

„Én annál az asztalnál eszem, ahol Messi és Cristiano Ronaldo" – mondta a francia, hozzátéve, hogy ő teljesen más típusú játékos, mint Neymar, Messi vagy Ronaldo, sohasem fog ötven gólt lőni, ő inkább a társak kiszolgálásában jeleskedik.

Griezmann karrierje eddigi legjobb idényén van túl, az Atléticóval Európa Ligát és Európai Szuperkupát nyert, a francia válogatottal pedig világbajnoki címet (a horvátok ellen 4–2-re megnyert döntőben őt választották a legjobb játékosnak).

Mint, ahogy azt nemrég ő is finoman megjegyezte, egy ilyen eredménysor után az Aranylabda odaítélése sem lenne ördögtől való.

Szavazzon!

Ön szerint Griezmann van olyan jó játékos, mint CR vagy Messi?