Pogba ügynöke durván nekitámadt a United-legendának

Paul Pogba
3250634 12/05/2017 Manchester's Paul Pogba during a group stage match of the UEFA Champions League between Manchester United (Manchester, England) and CSKA (Moscow, Russia). Alexey Filippov/Sputnik
Vágólapra másolva!
Mino Raiola nem fogja vissza magát, amikor úgy érzi, ki kell állnia az általa képviselt játékosokért. A futball szuperügynökét teljesen hidegen hagyja, kinek szól be, a lényeg, hogy "védenceit" senki se kritizálja. Most éppen a Manchester United középpályása, Paul Pogba került kereszttűzbe Raiola pedig azonnal ellentámadásba lendült.

Miután a francia világbajnok rendkívül gyengén teljesített a Brighton ellen 3-2-re elveszített meccsen, többen is elmarasztalták játéka miatt. Így volt ezzel a korábbi United-ikon, Paul Scholes is, aki szerint ebben a csapatban nincsenek vezérek, pedig Pogbától remélték, hogy majd az lehet, de már mindenki tudja, hogy ez messze áll a realitástól. A játékát sem dicsérte, úgy gondolja, hogy szörnyen passzolt a középpályás, de szinte mindenben gyengélkedett.

Na, Raiolának sem kellett több, azonnal kedvenc aranytojást tojó tyúkjának védelmére kelt, egymás után két Twitter-bejegyzést is annak szentelt, hogy Scholest szidja.

Azaz, szerinte néhányan csak azért jártatják a szájukat, mert attól félnek, hogy elfelejtik őket, Scholes pedig akkor sem ismerne fel egy vezért, ha Sir Winston Churchill állna előtte. Majd ezt megspékelte annyival, hogy a 66-szoros angol válogatottnak azt tanácsolta, segítsen a klub alelnökének, Ed Woodwardnak abban, hogy új csapatot talál Pogbának.

Pogba és a vezetőedző, José Mourinho megromlott kapcsolatáról rengeteget cikkeztek a közelmúltban, de egyelőre mindkét illető távozását cáfolja a klub. Raiola mondjuk biztosan örömmel venné, ha játékosát megvenné egy másik csapat, hiszen neki is csurranna-cseppenne valamennyi az átigazolási díjból. Legutóbb szerény 25 millió eurót kaszált, amikor Pogba a Juventustól a Unitedhez került.