Neymar reagált a fetrengős poénokra

Foci vb: Tojással dobálják a hazatérő brazilokat, Neymar
Brazil's forward Neymar reacts to their defeat at the end of the Russia 2018 World Cup quarter-final football match between Brazil and Belgium at the Kazan Arena in Kazan on July 6, 2018. / AFP PHOTO / Jewel SAMAD / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
A PSG brazil világklasszisa, Neymar reagált a világbajnokságon kapott kritikákra. A tornán szinte nem volt olyan meccse Brazíliának, amely után ne született volna valamilyen mém a támadó fetrengéseiről, de azóta is folyamatosan megy a poénkodás a játékossal kapcsolatban. Eddig bírta Neymar szó nélkül, most már megszólalt és természetesen máshogy látja az eseteket.

A 26 éves labdarúgó elmondta, hogy a játéka a cseleken alapul, így annak ellenére mindig szabálytalanságok áldozatává válik, hogy nem is szeretne.

„Komolyan azt gondolják, hogy nekem jó, ha felrúgnak? Ne, ugyanis ez fájdalmas. A meccsek után általában négy-öt órán át jegelnem kell magam, de aki nem tapasztalta ezt meg, az soha nem fogja megérteni. Láttam a rólam készült poénokat, humorosan fogom fel” – mondta Neymar. Hozzátette, hogy miközben szembenéz az ellenfelével, nem mondhatja neki, hogy drága barátom, ne haragudj, de gólt szeretnék lőni.

Neymar megszólalt Forrás: AFP/Jewel Samad

„Cselezek, hogy kicselezzem a védőket, ők viszont nem akarnak átengedni és előfordul, hogy csak szabálytalanul tudnak megállítani. Sokszor gyorsabb vagyok az ellenfeleimnél, így felrúgnak. De ezért van a játékvezető, hogy ezeket szankcionálja” – árulta el a PSG brazilja.

A brazil sztár a napokban találkozott egy csapatnyi rajongóval, és úgy gondolta, hogy akkor lenne csak igazán kerek a történet, ha a gyerekek is bemutatnák a vb-ről elhíresült fetrengős jelenetet.

A gyerekekkel fetrengő Neymar is kineveti már magát - videó

A világbajnokságon antihőssé váló brazil sztár műesésre biztatta rajongóit.