Társoldalunk:

Alaposan kiosztották a magyar labdarúgó-válogatott kapitányát

2018.06.23. 11:32

Hosszabb interjút készített a Magyar Idők munkatársa a Dinamo Kijev és a szovjet labdarúgó-válogatott egykori magyar játékosával, Rácz Lászlóval. A kiváló futballista markáns véleményt fogalmazott meg a csapat légiósáról, Kádár Tamásról.

Az újságíró azt firtatta, mi lehet az oka annak, hogy a Dinamo Kijevben eddig megfordult magyar légiósok nem voltak sikeresek. Rácz László a következőket mondta.

"Bodnár Lászlót nagyon kedvelte Valerij Lobanovszkij (a csapat korábbi edzője), talá lehetett volna még egy kicsit alázatosabb. Farkas Balázs tehetségét senki sem vitatta, sajnos, hiányzott belőle a küzdőszellem. Kádár Tamás jelenleg is a klub alkalmazottja. Hallom, miket nyilatkozik: szeretne egy erősebb külföldi csapatba igazolni. Hát...

A klubnál dolgozó ismerőseim és barátaim is értetlenkednek: hogyan játszhat rendszeresen a Dinamóban, miként lehet a magyar válogatott csapatkapitánya?Szerintem Kádár becsülje meg magát, hogy egyáltalán játszhat a Dinamóban! Nem akarom én ezzel megsérteni, de ez a véleményem - mondta Rácz László.