Vágólapra másolva!
A Liverpool kapusa, a német Loris Karius a Bajnokok Ligája döntője után elmondta, legszívesebben visszamenne az időben, hogy kijavíthassa kapitális hibáit.

Karius a Real Madrid első góljánál Karim Benzema lábára dobta a labdát, ami onnan a kapujába jutott, majd Gareth Bale távoli lövése pattant be a kezéről a kapuba, a Real végül 3-1-re nyert Kijevben.

„Nagyon sajnálom, elnézést kérek mindenkitől, a csapattól, az egész klubtól. A hibáim nagyon sokba kerültek. Ha megtehetném, visszamennék az időben, nagyon sajnálom a csapatot, tudom, hogy cserbenhagytam őket. Nagyon nehéz ez a helyzet, de ez a kapussors, Felemelt fejjel tovább kell mennünk, de ezek a gólok a trófeánkba kerültek" – mondta a szomorú kapus.

Karius a második gólról azt mondta, hogy fogni akarta Bale lövését, de talán rosszul mérte fel a helyzetet, és csak ki kellett volna ütnie a labdát.

Loris Karius a lefújást követően Forrás: AFP/Paul Ellis

Karius a lefújás után sírva kért bocsánatot a csapat szurkolóitól, a sajtótájékoztatón Klopp megvédte kapusát, és a csapattársak is próbálták vigasztalni.

„Nem tudok mit mondani. Persze, mindenki próbált lelket önteni belém, de nagy csend volt az öltözőben, mindenki nagyon csalódott volt. Kell egy kis idő, amíg ezt sikerül feldolgozni" – mondta Karius.

„Senki sem direkt hibázik. Szép volt tőle, hogy odament a szurkolók elé, és bocsánatot kért. A Liverpool-szurkolók mellette lesznek, ha jól mennek a dolgok, és akkor is, ha nem. Elmenekülni nem lehet a történtek elől, nem lesz könnyű nyara, az biztos" – tette hozzá a csapat korábbi játékosa, Steven Gerrard.