Megsérült a Barca kulcsembere, veszélyben a BL-negyeddöntő

Sergio Busquets, Andres Iniesta, Gerard Piqué, Barcelona, foci
SPAIN, Madrid : (From2ndL) Barcelona's midfielder Sergio Busquets, Barcelona's midfielder Andres Iniesta and Barcelona's defender Gerard Pique argue with referee Perez Lasa (L) during the "El clasico" Spanish League football match Real Madrid vs Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2013. Real Madrid won 2-1. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
Lábujjtörés miatt három hétig nem játszhat Sergio Busquets, az FC Barcelona labdarúgócsapatának válogatott középpályása.

A 29 éves játékos az angol Chelsea elleni szerda esti Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágón sérült meg. A klub csütörtöki közleményben jelezte, hogy Busquets közel három hétig nem szerepelhet, miután a jobb lábán a kisujjában hajszáltörés keletkezett.

A futballista így nem léphet pályára a vasárnapi Athletic Bilbao és a március 31-i Sevilla elleni bajnokin, valamint a spanyol válogatott soron következő két barátságos összecsapásán, a németek, illetve az argentinok ellenin.

A Barcelona a BL-negyeddöntőjében is érdekelt, amelynek két felvonását április 3-4-én és 10-11-én rendezik. Kérdés, hogy Busquets addigra felépül-e.