Vágólapra másolva!
A 35 éves olasz csatár, Antonio Cassano ismét nagyotmondásával, mintsem a pályán mutatott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Utóbbi persze nehéz is lenne, hiszen 2017 nyara óta nem játszik sehol. Talán emiatt is van most több ideje gondolkodni és olyanokkal előállni, hogy szerinte lehetett volna olyan jó, mint Lionel Messi.

Antonio Cassano tehetségéhez soha nem fért kétség. Nem véletlen, hogy 39-szer szerepelt az olasz válogatottban, de az sem, hogy a Roma, a Real Madrid, az AC Milan és az Internazionale is látott benne fantáziát. Más kérdés, hogy az olasz fővároson kívül szinte mindenhol megbukott, de ez sem írható képességei hiányának számlájára.

Nagyjából ennyire kötik le az olasz meccsek Antonio Cassanót Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Egyszerűen fejben kevés volt a legmagasabb szinthez, de ezt ő is tudja magáról:

"Problémás srác voltam, soha nem lehetett tudni, hogy milyen lábbal kelek fel, milyen hangulatom lesz. Meg hát edzeni sem nagyon szerettem, az étrendemre sem figyeltem, általában azt ettem és akkor, amihez és amikor kedvem szottyant.

Igen, ismerjük a "volna, volna, volna..." történeteket. Persze ha már kinyitotta a száját, nem volt rest odaszúrni az olasz focinak sem:

"Régen Francesco Totti és én az utcán fociztunk és élveztük a játékot. Ez szerintem a pályán is látszott. Ma mi a helyzet? Minden túl van szervezve, senki nem a mókáért játszik.

A Serie A meccsei is untatnak, mert semmi tehetséget nem látok, csak a merev szervezettséget.

Inkább nézem a parkban a srácokat, ahogy fociznak, sokkal látványosabb és izgalmasabb."