Vágólapra másolva!
Philippe Coutinho Barcelonába szerződése után Alexis Sánchez januári Manchesterbe igazolása lehet a Premier League legnagyobb január durranása. Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger Robin Van Persie esetéhez hasonlította a chilei Unitedhoz való esetleges szerződését, míg a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola is megerősítette, hogy nem harcol tovább a gólerős támadóért.

Decemberben még úgy tűnt, ahogy Alexis Sánchez a Manchester Cityhez szerződik, így újra lehetősége nyílt volna együtt dolgozni korábbi barcelonai trénerével, Pep Guardiolával. Azonban a Manchester United is beszállt a chilei támadóért folytatott licitháborúba, és

úgy tűnik, a katalán tréner beletörődött a vereségbe.

Pep Guardiola lemondott Alexis Sánchez megszerzéséről Forrás: AFP/Paul Ellis

„Nem vagyok az a típus, aki számokkal dobálódzik. Jelenleg annyit tudok, hogy Alexis Sánchez az Arsenal labdarúgója, aki feltételezésem szerint útban van a Unitedhez. Ezért csak annyit mondhatok minden érintett félnek, hogy gratulálok és jó szerencsét.

– fogalmazott Guardiola, akinek valószínűleg nem lesznek álmatlan éjszaki Sánchez elvesztése miatt, hiszen csapata 12 pont előnnyel vezeti az angol bajnokságot.

Alexis Sánchez a legendás 7-es mezt viselheti az Old Traffordon Forrás: Twitter

Alexis Sánchez Manchesterbe igazolása még nem hivatalos, azonban egy Twittere kikerült képből már kiderült, hogy a United sportszergyártó cége már elkezdte legyártani a chilei támadó nevével ellátott 7-es számú mezeket, amelyben egykoron Eric Cantona, David Beckham és Cristiano Ronaldo is villogott az Old Traffordon.