Elképesztő a Chelsea és a Tottenham év eleji sorsolása

Antonio Conte
Chelsea's Italian head coach Antonio Conte gestures on the touchline during the English Premier League football match between West Ham United and Chelsea at The London Stadium, in east London on December 9, 2017. / AFP PHOTO / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Nincs irigylésre méltó helyzetben az angol Chelsea és a Tottenham csapata. A két együttes a Bajnokok Ligájában is bivalyerős ellenfeleket kapott – Conte legénysége a Barcelonával, Pochettino csapata pedig a Juventussal mérkőzik majd - , és ha mindez nem lenne elég, a nyolcaddöntők gyűrűjében bajnoki csúcsrangadók is várnak a két gárdára a Premier League-ben.

A Chelsea a Barca elleni két BL-meccs között találkozik a két manchesteri alakulattal, ráadásul idegenben; február 24-én az Old Traffordon, március 3-án pedig az Etihad Stadionban vendégeskednek Hazardék.

A Spurs a Juve elleni idegenbeli rangadóra hangol három csúcsmeccsel, január 31-én a Manchester Unitedet fogadja, február 3-án a Liverpoolhoz látogat, február 10-én pedig az ősi rivális Arsenalt látja vendégül.