A PSG braziljára fáj a Chelsea foga

PSG
(L/R): Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar, Paris Saint-Germain's Brazilian defender Thiago Silva, Paris Saint-Germain's Brazilian midfielder Lucas Moura, Paris Saint-Germain's Brazilian defender Marquinhos and Paris Saint-Germain's Italian midfielder Marco Verratti share a light moment as they take part in a training session at Saint-Germain-en-Laye, western Paris on October 30, 2017, on the eve of the UEFA Champions League football match against Anderlecht. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
A francia Le 10 Sport és az angol Mirror egybehangzó értesülései szerint a Chelsea télen megpróbálja megszerezni a PSG mellőzőt támadóját, Lucas Mourát. Ha sikerül, akkor egy másik brazil számára véget érhet a londoni pályafutást, ebben az esetben ugyanis Willianra nem tartana igényt a PL-címvédője.

Lucas az idei szezonban mindössze 71 percet töltött a pályán a Paris Saint-Germain színeiben, ami nem csoda, tekintve, hogy a szélsők között Neymar, Mpabbé, Di María és Draxler is előtte van a sorban. Ennyi idő is elég volt neki azonban ahhoz, hogy egy gólt és egy gólpasszt kiosszon, az előz évadban ráadásul 19 találat és 11 assziszt állt a neve mellett, amely így eddig 2013-as párizsi érkezése óta a legjobb mutató volt.

A PSG a pénzügyi Fair Play miatt alighanem boldogan szabadul meg olyan játékosoktól, akikért egyrészt jó pénzt is kaphat, másrészt nem alapemberek, így a hiányuk nem jelentene hatalmas problémát.

Willian napjai meg vannak számlálva a Chelsea-nél? Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Nos, a Antoni Conte érdeklődését sem kell magyarázni, hiszen a sérülések és eltiltások miatt szinte folyamatosan létszámgondokkal küzdenek az angolok, Lucas ráadásul tavasszal a BL-ben is bevethető, hiszen a PSG nem nevezte az őszi küzdelmekbe.

Willian formahanyatlása szembetűnő, így ha januárig nem következik be hatalmas javulás a játékában, nem lenne csoda, ha pénzt csinálna belőle Abramovich.
José Mourinho és Manchester vörös fele már dörzsöli a tenyerét.