Pintér Attila egy szóval válaszolt arra, lehet-e újra kapitány

Pintér Attila beszél Foglalkozás FOTÓ ÁLTALÁNOS márkajelzés nyilatkozik sajtótájékoztató SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY szövetségi kapitány Budapest, 2014. szeptember 6.
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya beszél az Észak-Írors
Budapest, 2014. szeptember 6. Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya beszél az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Budapesten, a Groupama Arénában 2014. szeptember 6-án. A találkozót szeptember 7-én rendezik a Ferencváros új stadionjában, a Groupama Arénában, amelyben telt ház, 22 ezer néző lesz. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Pintér Attilát a DIGI Sport híradója megkérdezte, szerinte van-e esély arra, hogy visszatérjen a labdarúgó-válogatott kispadjára. "Viccel?" - kérdezett vissza a volt szövetségi kapitány, akinek a klubcsapata, a Puskás Akadémia 1-1-re végzett a Ferencvárossal az NB I szombati játéknapján.

A Puskás Akadémia két vereség után tudott újra pontot szerezni.

"Azt gondolom, hogy a második félidőben teljesen a mi akaratunk érvényesült, a Ferencváros próbált kontrázni, ezekből volt egy-két lehetősége."

- értékelt Pintér, aki 2004-ben a Fradival, 2013-ban pedig a Győrrel nyert NB I-es bajnoki címet. A válogatott kapitányaként egy tétmeccse volt: 2014-ben, az Észak-Írország elleni 2-1-es Eb-selejtezős vereség után menesztették.

Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya beszél az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Budapesten, a Groupama Arénában 2014. szeptember 6-án Forrás: MTI/Illyés Tibor

A felcsútiak egy véleményes büntetővel egyenlítettek az FTC ellen.

- nyilatkozta Böde Dániel.

A Ferencváros 25 ponttal - két ponttal lemaradva az éllovas Videoton mögött - második a tabellán, míg a Puskás Akadémia 15 ponttal nyolcadik a 12 csapatos NB I-ben.