Pozitív lett a horvát válogatott labdarúgó doppingtesztje

Horvátország-Portugália euro 2016
LENS, FRANCE - JUNE 25: Darijo Srna of Croatia controls the ball under pressure of Cristiano Ronaldo of Portugal during the UEFA EURO 2016 round of 16 match between Croatia and Portugal at Stade Bollaert-Delelis on June 25, 2016 in Lens, France. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Pozitív lett Darijo Srna doppingtesztje, az ukrán Sahtar Donyeck 134-szeres horvát válogatott labdarúgója értetlenül áll a történtek előtt.

- nyilatkozta Srna.

A futballista március 22-én adott doppingmintája lett pozitív

, de erről az érintett játékos és klubja csak azt követően számolt be, hogy a horvát légiós múlt vasárnap nem került be a donyeckiek meccskeretébe. A Sahtar a Csornomorec vendégeként ért el 0-0-s döntetlent.

A horvát válogatott Darijo Srna nagy bajba került Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Clive Mason

A labdarúgó játékjogát egyelőre nem függesztették fel, ő azonban arra kérte klubját, hogy folyamatban lévő ügye miatt egyelőre ne számítsanak rá.

- fogadkozott a 35 éves védő, aki 2003-ban szerződött a Sahtar Donyeckhez. Hozzátette: mindenképpen igyekszik megvédeni a becsületét és jó hírnevét, igazolni, hogy amit pályafutása során eddig elért, azt tiszta eszközökkel tette.