Messi komolyan fontolgatja, hogy elhagyja a Barcát

Messi
Leo Messi during the spanish league match between the FC Barcelona and the Real Betis in the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain on August 20, 2017 (Photo by Miquel Llop/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Mirror állítása szerint valószínűtlen, de nem lehetetlen, hogy Lionel Messi távozik Barcelonából, és a Manchester Cityhez igazol. A hírt az ESPN is átvette.

Az angol lap azt írja, hogy a City vezetői már találkoztak Messi képviselőivel, hogy a lehetséges jövőbeni klubváltásról tárgyaljanak. A manchesteri csapat állítólag hajlandó lenne kifizetni a játékos 275 millió fontos kivásárlási árát.

Az ügy hátterében az állhat, hogy Messi nincs megelégedve a Barcelona jelenlegi keretével,

amely talán most a leggyengébb az utóbbi évekhez képest.

Messi egyedül érzi magát Forrás: NurPhoto/Miquel Llop/NurPhoto/Miquel Llop

Habár kicsi a valószínűsége, hogy Messi tényleg távozik, az mindenképp jelzésértékű, hogy az új szerződése még mindig nincs aláírva. „Az elnök kezében van a szerződés, már csak az aláírás hiányzik” – nyilatkozott nyugodtan Robert Fernandez sportigazgató nemrég.

Tavaly ősszel Neymarral és Suárezzel azért hosszabbított a vezetőség, hogy meggyőzze Messit a folytatásról. Neymar azóta már elment, Suárez pedig egy hónapig sérült.

Egyes források szerint az argentin komolyan azt fontolgatja, hogy elhagyja a Barcelonát.