Vágólapra másolva!
Hiába költötte el szinte a világ pénzét védőkre Pep Guardiola és a Manchester City, úgy tűnik még egy fogaskerék hiányzik a gépezetből, a katalán menedzser Jonny Evansben látja a megoldást.

Jonny Evans leigazolása több mint pikáns lenne. Az északír védő ugyanis karrierje nagyobbik részét Manchester vörös felében töltötte. Evasn jelenleg a West Bromwich Albion csapatkapitánya.

Tony Pulis, a WBA menedzsere elmondta, már két City-ajánlatot dobtak vissza, miközben a licit már 18 millió fontnál jár.

Jonny Evans jelenleg a West Bromwich Albion csapatkapitánya Forrás: Imaginechina/Stringer - Imaginechina/Stringer

Evans még iskolásként lett a United játékosa, kilenc évet töltött a csapatban. Szerepelt kölcsönben a Sunderlandnél, majd 2015-ben vette meg a West Brom 8 millió fontért, miután Louis van Gaalnak nem kellett.

Evans három bajnoki címet nyert a manchesteriekkel, összesen 198 alkalommal szerepelt a United mezében.

A pletykák szerint egyébként korábban az Arsenal és a Leicester City is szerette volna megszerezni.

„Nem szeretnénk eladni Jonnyt, nagyon nagyon jó ajánlat kell ahhoz, hogy ezen elgondolkodjunk. Jonny tudja, hol a helye, nagyon jól érzi itt magát, tudja, mi a feladata, nem akarjuk eladni a csapatkapitányunkat" – mondta Pulis.

A City csak ezen a nyáron olyan védőket igazolt, mint Benjamin Mendy (51,75 millió font), Kyle Walker (45,9 millió) vagy Danilo (27 millió), míg tavaly érkezett John Stones szintén 50 millióért.